Jag presenterar mig genom ett brev

Hej!

När man skriver ett brev så brukar man alltid presentera sig först genom att säga sitt namn. Men jag vill inte ha mitt namn här. Det här kanske hör ihop med att har en stor integritet. Det är svårt att lära känna mig på djupet. Ibland struntar jag i att säga saker som jag verkligen vill säga för jag vill inte att folk ska veta det om mig.

Jag är 18 år även fast ålder inte är en så viktig grej så tycker folk att det är intressant. Jag gillar att dricka te, prata, lyssna på musik, läsa, försöka påverka saker som är större än mig själv, vara ensam och träffa människor som jag tycker om.

Jag är mer än känslomänniska än en rationellmänniska. Jag har väldigt svårt att göra saker som inte är roliga så därför försöker jag göra så mycket som möjligt roligt. Vissa “tråkiga måsten” tycker jag om som att laga mat och tvätta. Jag är feminist. Blir väldigt frustrerad över saker som jag tycker är fel i samhället och världen. Jag tycker om att njuta av saker, t.ex att kolla på himlen när den har en viss färg jag gillar extra mycket eller av att kramas.

Jag bloggar inte för att få bekräftelse även fast bekräftelse kan göra en glad. Jag gillar så klart att bli bekräftad som alla andra människor. Små bebisar dör ju om dem inte får närhet (och närhet är en form av bekräftelse tycker jag). Men just nu är jag väldigt nöjd med den bekräftelse jag får av min familj och mina vänner. Jag brukar sällan känna ett behov av att bli bekräftad och om jag gör det vill jag inte ha det i form av en kommentar på min blogg utan iform av att någon hör av sig till mig.

Jag bifogar en bild på mig själv i brevet, hoppas ni tycker jag ser trevlig ut.

Jag avskyr att känna mig egoistisk vilket jag lätt gör när jag skriver en sådan här text så nu slutar jag.

Med vänliga hälsningar

Ms Cheerfulness

Bifogad bild:

(Detta var alltså day 01 introduce yourself.)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s